Kötü Kan 5. Bölüm İzle Full NOW TV Kötü Kan son bölüm tek parça izle

Kötü Kan dizisinin son bölümü 4 Ekim 2024 Cuma günü NOW TV'de yayınlandı. Kötü Kan'ın 5. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Kötü Kan beşinci bölüm izle.

Son Güncelleme:

NOW TV ekranlarında yayınlanan Kötü Kan dizisinin son bölümü merakla bekleniyordu. Cuma akşamları NOW TV'de yayınlanan 'Kötü Kan'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. İşte NOW TV Kötü Kan 5. bölüm (son bölüm)izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KÖTÜ KAN 4. BÖLÜM KONUSU

Oktay’ın katili olduğu zannedilen Yunus yakalanıp kulübe getirilir. Fevzi Oktay’ın cenazesinden sonra onunla bizzat ilgilenecektir. Yunus masum olduğunu, Oktay’ın katilini gördüğünü söyleyince Nazan gerçeğe ulaşmak için babasından acele etmemesini ister. Şahin işlediği cinayetin vicdan azabıyla ezilmekte, Burhan Kartal’ı Yunus’un ebediyen susturulması gerektiğine ikna etmeye çalışmaktadır.

Fevzi’nin Kadriye’yi doğum sonrasında yardımcı olması için Sezen’e göndermesi Türkan’ın dikkatinden kaçmaz. Oktay’ın ölümü Fevzi ve Behzat’ın arasındaki gerilimi en üst seviyeye taşıyınca, olası bir savaşı durdurmak için Masa üyesi ve Zeynel’in babası Nurettin Masa’nın sulh isteğini Fevzi ve Behzat’a iletir. Fevzi Masa için oğlunun intikamından vazgeçecek midir?

Kartal, Şahin’i kurtarmak için Yunus’un ölmesi dışında bir çözüm yolu ararken Nazan o gece kulübe gelen herkes gibi Şahin’in de Yunus’la yüzleşmesi için gelmesini ister. Kartal kapıldığı girdabın içinde geçen her dakika yapması gereken zor seçime yaklaşmaktadır: Kardeşi ve ailesi için can almaya hazır mıdır?

KÖTÜ KAN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Başrollerini Ertan Saban ve Damla Sönmez'in paylaştığı dizin oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil, Mert Doğan, Gökçe Özyol, Tolga Güleç, Gonca Sarıyıldız, Alayça Öztürk, Murat Göçmez, Ziya Kürküt, Halil İbrahim Kurum, Deniz Bolışık, Meltem Gülenç, Nazlı Senem Ünal, Mina Koyuncular, Doğa Karakaş, Bilgesu Kural, Hakan Vanlı, Cihat Parıltı, Merve Sevin, Bekir Erdem Öz, Mutluhan Kasap gibi birbirinden başarılı isimler arasında yer alıyor.

M. Çağatay Tosun'un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından kaleme alınıyor.

KÖTÜ KAN SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Kötü Kan dizisinin NOW TV'de 4 Ekim 2024 Cuma günü yayınlanan 5. bölüm (beşinci bölüm) tek parça tam izlenebilir link.

KÖTÜ KAN 5. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber