Kör Nokta 2. Bölüm İzle

Kör Nokta dizisinin ikinci bölümü 28 Eylül 2024 Cumartesi günü atv'de yayınlandı. Kör Nokta'nın 2. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Kör Nokta yeni bölüm izle.

Son Güncelleme:

atv ekranlarında yayın hayatına başlayan Kör Nokta dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen atv dizisi olan 'Kör Nokta'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. İşte atv Kör Nokta 2. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KÖR NOKTA 1. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Aslım Gencer, geleceği parlak bir avukattır ve ailesinin yıllardır yanlarında çalışmakta olduğu ailenin oğlu Cihan Alptekin ile uzun zamandır birliktedir. İki genç ailelerine bunu açıklamak ve evleneceklerini söylemek için doğru zamanı kollamaktadır. Fakat Cihan'ın kız kardeşi İpek'in doğum günü gecesinde yaşanan büyük bir trafik kazası, Cihan'ın da Aslım'ın da hayatını sonsuza kadar değiştirir. Yaşanan bu kazadan sonra artık hiç kimse eski hayatlarına geri dönemeyecektir. Aslım'ın en yakın arkadaşı Gece de dahil olmak üzere herkes büyük bir suç ortaklığıyla kazanın gerçek sorumlusunu saklayacaktır.

KÖR NOKTA OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini Rabia Soytürk, İsmail Ege Şaşmaz, Çağla Boz paylaşırken, Yalçın Hafızoğlu, İlayda Çevik, Kürşat Alnıaçık, Ruhi Sarı, Mehtap Bayri, Hilmi Özçelik,Cansu Fırıncı, Görkem Kasal, Öyküsu Özyürek, Aylin Kabasakal, Şendoğan Öksüz, Cihangir Köse,Erhan Çirçioğlu, İrem Bakırtaş, Göktan Oktay Göztepe gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

KÖR NOKTA YENİ BÖLÜM İZLE

Kör Nokta dizisinin atv'de 28 Eylül 2024 Cumartesi günü yayınlanan 2. bölümünü ( ikinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KÖR NOKTA 2. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber