Kızıl Goncalar 15. Bölüm İzle: Fox tv Kızıl Goncalar yeni bölüm tek parça full izle

Kızıl Goncalar dizisinin on beşinci bölümü 22 Nisan 2024 günü NOW tv'de yayınlandı. Kızıl Goncalar'ın 15. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Son Güncelleme:

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kızıl Goncalar dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Fox tv dizisi olan 'Kızıl Goncalar'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte NOW tv Kızıl Goncalar 15. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KIZIL GONCALAR 14. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Suavi Bey’in ötanaziden vazgeçmesi ve tekkeye giderek Meryem için izin alması Levent ve Meryem için bayram sevinci olur. Mürşid Efendi’nin verdiği Meryem kararının dergahta nelere yol açacağı ise bayram sabahında belli olmaya başlar. Tarikatı sarsmaya başlayan rahatsızlık sesleri, Meryem’in yeni hayatına çok kolay alışamayacağının işareti haline gelirken Sadi, Hasna ve Müyesser Cüneyd’i de karşı karşıya getirir.

KIZIL GONCALAR DİZİSİ KADROSU

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM İZLE

Kızıl Goncalar dizisinin Fox tv'de 22 Nisan 2024 günü yayınlanan 15. bölümünü ( on beşinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KIZIL GONCALAR 15. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber