Japonya - Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Voleybol Kadınlar Milletler Ligi maçında heyecan! Japonya - Türkiye karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Son Güncelleme:

Voleybol Kadınlar Milletler Ligi maçında heyecan devam ediyor. Japonya, Türkiye'yi ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Japonya - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Japonya - Türkiye voleybol maçı canlı maç izle linki...

Voleybolda "milli sezon" Antalya'da başlıyor. Kadınlarda FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) maçları öncesi sporseverlerin de araştırmaları başladı. Tüm gözler Japonya-Türkiye voleybol maçında olacak. 16 takımın mücadele edeceği VNL'de üç hafta sonunda puan cetvelinde ilk 8 sırada yer alan takımlar, finallerde mücadele etme hakkı kazanacak.

MİLLİ TAKIMIN İLK HAFTA MAÇ PROGRAMI

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın VNL'nin ilk haftasında yapacağı maçların programı şöyle:

15 Mayıs Çarşamba:

20.00 Japonya-Türkiye

16 Mayıs Perşembe:

20.00 Hollanda-Türkiye

18 Mayıs Cumartesi:

20.00 İtalya-Türkiye

19 Mayıs Pazar:

20.00 Fransa-Türkiye

JAPONYA TÜRKİYE KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Japonya - Türkiye Voleybol Kadınlar Milletler Ligi maçında iki takım 15 Mayıs Çarşamba günü saat 22:00’de karşı karşıya gelecek.

JAPONYA TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

Japonya - Türkiye karşılaşması TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı aktarılacak.

JAPONYA TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Sonraki Haber