İslam Memiş'ten gram altın açıklaması: Acele karar vermeyin

Gram altın ve ons altındaki hareketlilik dikkat çekiyor. Ani yükselişler ani düşüşler yaşanıyor. Peki altın almak için doğru zaman mı? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş akıllardaki o sorulara yanıt verdi.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız


Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş A Haber canlı yayınında 'Altın fiyatları ne olacak' sorusunu masaya yatırdı.

`Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi` sorusu düğün sezonu yaklaşırken vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş A Haber`de altın fiyatları üzerine değerlendirmelerde bulunurken, "Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi, altın almalı mı satmalı" sorusunu yanıtladı.

İşte İslam Memiş'in o açıklamaları:

"Ons altın, merkez bankalarının faiz artırma sürecine rağmen, küresel büyüme endişeleri, enflasyon, ve Çin tarafındaki Covid-19 tedbirlerinin etkisiyle güvenli liman gömleğini tekrar giydi. Yani uluslararası piyasalarda altın değer kazanıyor.

Burada kısa ve orta vadeli olarak gram altın ve ons altın için ayrı ayrı değerlendirme yapmalıyız. Şimdi altın fiyatları için yükselişi konuşurken ons altın tarafındaki yükselişler dikkat çekici. 1.980-1.995 dolar bant arasında geziniyor."

Peki altında alım fırsatı çıkacak mı? Detaylar haberimizin devamında...

Kaynak: Haber Global TV