İnci Taneleri 13. Bölüm İzle Full Kanal D İnci Taneleri yeni bölüm tek parça izle

İnci Taneleri dizisinin on üçüncü bölümü 2 Mayıs 2024 Perşembe günü Kanal D'de yayınlandı. İnci Taneleri'nin 13. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Son Güncelleme:

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan İnci Taneleri dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'İnci Taneleri'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D İnci Taneleri 13. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı 'İnci Taneleri' bu akşam Kanal D'de izleyicilerle buluşacak.

İNCİ TANELERİ 12. BÖLÜM KONUSU

 İnci Taneleri dizisinin 12. bölümünde Azem, iki kadın arasında kalmanın zorluğunu yaşıyor!

Azem, Dilber'den uzaklaşmak istediğini açıkça söyleyince Dilber, aşk acısına düşüyor. Azem tarafından büyük yara alan Dilber, bu zor günleri nasıl atlatacak? Azem, Nehir'den biz iz bulmaya çalışırken telefonuna gelen mesajla şoke olur. Azem'e o mesajı gönderen kimdir? Piraye, Azem’in Dilber’le olan ilişkisini ve oteldeki yaşantısını öğrenince ikili için yüzleşme zamanı gelir. Azem, en azından aralarındaki bu tuhaf iletişimsizliğin bitmesi için Piraye’ye doğru bir adım atar.

Dilber, Yıldız'la birlikte Zahir'in tuzağına mı düşecek? Zahir, Dilber'in karşısına geçip ne söyledi? Nehir'in tedavi gördüğü hastaneye giden Azem, kızından yeni iz daha bulur. Hastanenin baş hemşiresinden aldığı bilgiyle Nehir'e bir adım daha yaklaşan Azem, araştırmalarına devam eder. Azem, Nehir'den yeni bir iz bulmanın sevincini yaşayamadan Dilber'in perişan haliyle karşı karşıya kalır. 

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM İZLE

İnci Taneleri dizisinin Kanal D'de 2 Mayıs 2024 Perşembe günü yayınlanan 13. bölümünü ( on üçüncü bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

İNCİ TANELERİ 13. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber