Burs sonuçları açıklandı: '4500 TL burs' verilecek!

İBB BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından "Üniversitelilere güzel bir haberimiz var. 4.500 TL'lik Genç Üniversiteli Eğitim Desteği'nin ilk taksiti olan 2.250 TL'yi hesaplarınıza bugün yatırıyoruz. Kriterlere uyan tüm öğrencilere bu desteği sağladık. Unutmayın İstanbul hep sizin yanınızda" ifadelerini kullanarak açıklama bekleyenlere bu haberi paylaştı.

Üniversite öğrencilerinin faydalanabileceği bursta ilk taksit bugün hesaplara yatıyor. Toplamda 4500 TL olarak yapılacak olan ödeme öğrencilerin hesaplarına farklı zamanlarda yatırılacak. 2022-2023 eğitim döneminde toplamda 75.000 üniversite öğrencisine burs verilecek.

İBB GENÇ ÜNİVERSİTELİ BURSU SORGULAMA EKRANI

İBB Başkanı İmamoğlu'nun yaptığı açıklama sonrası İstanbul'da okuyan üniversite öğrencileri genç üniversiteliler burs sonuçlarını kontrol için araştırmalarını yoğunlaştırdı.

İşte İBB genç üniversiteli burs sorgulama ekranı

İBB GENÇ ÜNİVERSİTELİ BURS SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYIN

BURS ALAMAYACAK ÖĞRENCİLER

Ön lisans ve lisans eğitimi açıktan sürdüren öğrenciler, yurtdışında eğitim alanlar, ücretli değişim programında bulunanlar, 25 yaşından büyükler, öğrenim görürken yüz kızartıcı bir eylemden dolayı disiplin cezası alanlar, hüküm giyenler, yüksek lisans ve doktora öğrencileri burslardan yararlanamaz.

Kaynak: Haber Global TV