Hudutsuz Sevda 36. Bölüm İzle Full Fox TV Hudutsuz Sevda yeni bölüm tek parça izle

Sevilerek izlenen Hudutsuz Sevda dizisinin otuz altıncı bölümü 3 Ekim 2024 Perşembe günü NOW TV'de yayınlandı. Hudutsuz Sevda'nın 36. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Son Güncelleme:

Yapımcılığını MedYapım'ın, yönetmenliğini Murat Öztürk'ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener'in kaleme aldığı dizi “Hudutsuz Sevda”nın yeni bölümü yayınlandı. İşte ŞİMDİ TV Hudutsuz Sevda 36. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

HUDUTSUZ SEVDA 35. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Zeynep'in babası Rızvan vurulur ve aile büyük bir şok yaşar. Zeynep, Halil İbrahim ile beklenmedik bir karşılaşma yaşarken, duygular yeniden su yüzüne çıkar. Didem’in Halil İbrahim’le yakınlaşması ise Zeynep'i büyük bir duygusal çıkmaza sürükler. Halil İbrahim, Zeynep’e hala uzak durmakta kararlıdır, ancak geçmişin izleri peşlerini bırakmaz.

Rızvan’ın ölümü aile içindeki dengeleri sarsarken, Fikret’in liderliği ciddi bir sınavla karşı karşıya kalır. Fakat en büyük soru şudur: Rızvan’ı öldüren gerçekten kimdir? Bu cinayetin arkasındaki güçler aileyi nasıl bir yıkıma sürükleyecektir?

HUDUTSUZ SEVDA'NIN OYUNCU KADROSU

FOX izleyicisiyle buluşmaya dayalı klasör kadrosunda; Denizcan Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi birbirinden başarılı isimler arasında yer alıyor.

HUDUTSUZ SEVDA YENİ BÖLÜM İZLE

Hudutsuz Sevda dizisinin FOX TV'de 3 Ekim günü yayınlanan 36. bölümü ( Hudutsuz Sevda yeni bölüm ) tek parça full izlenebilir link.

HUDUTSUZ SEVDA 36. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber