Hudutsuz Sevda 24. Bölüm İzle Full Fox TV Hudutsuz Sevda yeni bölüm tek parça izle

Sevilerek izlenen Hudutsuz Sevda dizisinin yirmi dördüncü bölümü 14 Mart 2024 Perşembe günü NOW TV'de yayınlandı. Hudutsuz Sevda'nın 24. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Hudutsuz Sevda 24. Bölüm İzle.

Son Güncelleme:

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener’in kaleme aldığı yeni dizi “Hudutsuz Sevda”nın yeni bölümü yayınlandı. İşte NOW TV Hudutsuz Sevda 24. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

HUDUTSUZ SEVDA 23. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Halil İbrahim tam olarak istediği cezayı kesemese de herkes hak ettiğini bir şekilde bulur. Kadınlar arasında da sular durulmamaktadır. Zeynep hem babasının hem de kocasının evinden kovulmasına rağmen gitmeyen kadınlar ile sınanır. Babalar bir bir hapsi boylarken artık zararsız oldukları düşünülür ve herkese bir rahatlama gelir. Halil İbrahim ise bu sessizliğin ardından bir fırtına kopacağını farkındadır. Duyduklarından sonra tedirgin hisseden Zeynep, soluğu Halil İbrahim’in yanında alır. Halil İbrahim’e sevdiklerini kurtarması için yardım ederken kendisini tehlikeye attığını farkında değildir. Peki bomba kimin üzerinde patlayacaktır?

HUDUTSUZ SEVDA'NIN OYUNCU KADROSU

FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizinin kadrosunda; Denizcan Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

HUDUTSUZ SEVDA YENİ BÖLÜM İZLE

Hudutsuz Sevda dizisinin FOX TV'de 14 Mart günü yayınlanan 24. bölümünü ( Hudutsuz Sevda yeni bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

HUDUTSUZ SEVDA 24. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber