Gram altın hareketlenmişken İslam Memiş'ten kritik açıklama: Ben olsam almazdım

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu haftanın döviz ve emtia piyasalarını yorumlarken neyin ucuz neyin pahalı olduğunu anlattı... Memiş, gram altındaki yükselişi de değerlendirirken çarpıcı ifadeler kullandı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

İslam Memiş, Youtube kanalından yayınlanan videosunda bu hafta piyasalarda takip edilmesi gerekenleri detaylarıyla anlattı.

İşte İslam Memiş'in o açıklamaları:

"Bu hafta hangi yatırımlar ucuz sorularının yanıtlarını vermeye çalışacağım. Borsa İstanbul 100 endeksi haftaya 2494 puanda başlamıştı. Borsanın pahalı olduğunu teknik olarak bir düzeltmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Dolar TL kuru şu anda 14.64 lira seviyesinde. 14.70 lira seviyesinin üzerinde kalıcı olamadığını gözlemliyoruz. 14.58 ile 14.68 lira arasını takip etmeye devam ediyoruz. Euro TL kuru 15.82 lira şu an itibariyle. 15.60 ile 16.10 lira seviyelerini takip etmeye devam edeceğiz.

Euro dolar paritesinin 1.08 bandının altına sarktığını gözlemliyoruz. Dolar haftaya değer artışlarıyla başladığı için paritenin biraz daha değer kaybetmeye başladığını gözlemliyoruz. Şu anda 1.0797 seviyesinde."