Beşiktaş'ta kaleyi kim koruyacak? Mert Günok ve Ersin Destanoğlu'nun sağlık durumu...

Siyah beyazlı ekipte kaleci bilmecesi henüz çözülebilmiş değil. deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta kaleyi kimin koruyacağı merak ediliyor. Peki? Beşiktaş'ta kaleyi kim koruyacak? Mert Günok ve Ersin Destanoğlu'nun sağlık durumu nasıl?

Son Güncelleme:

Beşiktaş'ın derbide nasıl bir 11'le sahada olacağı merak konusu oldu. Siyah beyazlı ekipte kaleyi kimin koruyacağı hala netlik kazanmadı. Milli kaleci Mert Günok'un geçtiğimiz maçta sakatlanması, 2. kaleci konumunda olan Ersin Destanoğlu'nun da bir süredir sakat olması akıllara 'Beşiktaş'ta kaleyi kim koruyacak?' sorusunu getiriyor. İşte Mert Günok ve Ersin Destanoğlu'nun sağlık durumu hakkında son dakika bilgileri...

BEŞİKTAŞ'TA KALEYİ KİM KORUYACAK?

Beşiktaş kalesini debide 19 yaşındaki genç kaleci Göktuğ Baytekin yada  yine kendisi gibi genç olan 18 yaşındaki Emir Yaşar'ın koruması bekleniyor. Tecrübeli kaleci Mert Günok'un Galatasaray maçına yetirtirilmesi zor görülüyor.

ERSİN DESTANOĞLU'NUN SAĞLIK DURUMU 

Öte yandan Ersin Destanoğlu'nun bir süredir sakat olduğu biliniyordu. Ersin'in geçtiğimiz günlerde takımdan ayrı olarak çalışmalara başladığı konuşuluyordu. Ancak Ersin Destanoğlu'nun Galatasaray maçında kalede yer alması zor görünüyor. 

Sonraki Haber