Fenerbahçe - Petrolul maçı canlı izle

Hazırlık maçında heyecan! Fenerbahçe - Petrolul karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Son Güncelleme:

Hazırlık maçında heyecan devam ediyor. Fenerbahçe ile Petrolul karşı karşıya gelecek... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe - Petrolul maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Fenerbahçe - Petrolul maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri... Trendyol Süper Lig'de yeni sezon yaklaşıyor. 2024-2025 sezonu hazırlıklarına Jose Mourinho önderliğinde başlayacak olan Fenerbahçe, Romanya ekibi Petrolul Ploieşti ile kozlarını paylaşacak..

Şampiyonlar Ligi’ne 2. ön eleme etabından başlayacak sarı-lacivertliler sezonu erken açmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe hazırlık maçı programı belli oldu. Portekizli teknik adam yönetiminde önümüzdeki sezon şampiyonluk hedefleyen sarı-lacivertliler ilk hazırlık karşılaşmasını Mehmet Topal’ın çalıştırdığı Petrolul Ploiesti takımıyla oynayacak.

Sarı-lacivertliler İlk resmi maçını 23 Temmuz’da oynayacak. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi maçları öncesinde hazır duruma gelebilmek için toplam 4 hazırlık maçı oynayacak.

Fenerbahçe’nin ilk rakibi Romanya’nın Petrolul Ploiesti takımı olacak. Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe sırasıyla Admira Wacker, Hajduk Split ve Strasbourg takımlarıyla karşılaşacak. 

FENERBAHÇE HAZIRLIK MAÇI PROGRAMI

29 Haziran: Fenerbahçe - Petrolul Ploiesti

6 Temmuz: Admira Wacker - Fenerbahçe

10 Temmuz: Fenerbahçe - Hajduk Split

13 Temmuz Fenerbahçe - Strasbourg

FENERBAHÇE PETROLUL KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Fenerbahçe - Petrolul hazırlık maçında iki takım 29 Haziran Cumartesi günü saat 10:30’da karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE PETROLUL MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Petrolul karşılaşması Fenerbahçe Ücretli Youtube ekranlarından canlı aktarılacak.

FENERBAHÇE PETROLUL MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Sonraki Haber