Fenerbahçe Beko - Monaco maçı saat kaçta, hangi kanalda?

THY Euroleague Play-Off maçında heyecan! Fenerbahçe Beko - Monaco karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Son Güncelleme:

THY Euroleague Play-Off maçında heyecan devam ediyor. Fenerbahçe Beko, Monaco'yu ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe Beko - Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Fenerbahçe Beko - Monaco basketbol maçı canlı maç izle linki...

THY EuroLeague’de serinin dördüncü maçında Fenerbahçe Beko ve Monaco kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe, mücadeleyi kazanması durumunda Almanya’da düzenlenecek dörtlü finale kalmaya hak kazanacak. Sarı-lacivertliler parkeye çıktığı üçüncü karşılaşmada rakibini 89-78 mağlup ederek seride durumu 2-1’e getirdi. Seride öne geçen Fenerbahçe avantajını kullanarak dörtlü finalde mücadele etmek istiyor.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ilk mücadelede rakibini mağlup eden Sarunas Jasikevicius’un öğrencileri avantajı yakaladı. Fenerbahçe’de takımın en skorer isimleri Biberovic ve Calathes oldu. Guduric, Wilbekin, Papagiannis gibi isimlerin performansı ise dikkat çekti. Fenerbahçe’de Final Four için gözler serinin dördüncü maçına çevrildi.

FENERBAHÇE BEKO MONACO KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Beko - Monaco THY Euroleague Play-Off maçında iki takım 3 Mayıs Cuma günü saat 20:45’de karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmada Fransa temsilcisinin galip gelmesi halinde ise beşinci ve son karşılaşma Monako'da oynanacak.

FENERBAHÇE BEKO MONACO MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko - Monaco karşılaşması Exxen S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı aktarılacak.

FENERBAHÇE BEKO MONACO MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Sonraki Haber