Fenerbahçe Beko - Monaco maçı saat kaçta, hangi kanalda?

THY Euroleague Play-Off maçında heyecan! Fenerbahçe Beko - Monaco karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Son Güncelleme:

THY Euroleague Play-Off maçında heyecan devam ediyor. Fenerbahçe Beko, Monaco'yu ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe Beko - Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Fenerbahçe Beko - Monaco basketbol maçı canlı maç izle linki...

Fenerbahçe Beko ve Monaco, THY EuroLeague Play-off serisinde üçüncü defa karşı karşıya geliyor. 1-1’lik eşitliğin bulunduğu Play-off serisinde üç galibiyet alan taraf Final Four’da yer alma hakkı elde edecek. Temsilcimiz, rakibiyle bugüne dek oynadığı sekiz maçta beş galibiyet aldı.

FENERBAHÇE BEKO MONACO KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Beko - Monaco THY Euroleague Play-Off maçında iki takım 1 Mayıs Çarşamba günü saat 20:45’de karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmayı Fernando Rocha (Portekiz), Damir Javor (Slovenya), Emilio Perez (İspanya) hakem üçlüsü yönetecek.

FENERBAHÇE BEKO MONACO MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko - Monaco karşılaşması S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı aktarılacak.

FENERBAHÇE BEKO MONACO MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Sonraki Haber