Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig maçında heyecan! Fatih Karagümrük - Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Son Güncelleme:

Trendyol Süper Lig maçında heyecan devam ediyor. Fatih Karagümrük, Fenerbahçe'yi ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçı canlı maç izle linki...

FENERBAHÇE SON DURUM

Lig'de oynadığı 31 maçta 26 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunan Fenerbahçe 82 puanla ikinci sırada yer alıyor. İsmail Kartal yönetiminde oynadığı 15 deplasman maçının 14'ünü kazanan sarı- lacivertliler 1 beraberlikle sahadan ayrıldı ve dış saha maçlarında henüz mağlubiyet yüzü görmedi.

FATİH KARAGÜMRÜK SON DURUM

Lig'de düşme hattında 18'inci sırada bulunan Fatih Karagümrük ise 31 maçta 7 galibiyet 9 beraberlik 15 yenilgiyle sahadan ayrıldı ve 30 puan topladı. Son 6 maçtır ligde kazanamayan Karagümrük Fenerbahçe karşısında sürprize imza atarak kötü seriye son vermek istiyor.

FATİH KARAGÜMRÜK FENERBAHÇE KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe Trendyol Süper Lig maçında iki takım 14 Nisan Pazar günü saat 19:00’da karşı karşıya gelecek.

FATİH KARAGÜMRÜK FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe karşılaşması beIN Sports Tod TV ve Bein Sports 1 ekranlarından canlı aktarılacak.

FATİH KARAGÜMRÜK FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Sonraki Haber