Dört bölümü yayınlanan iddialı dizi için final kararı alındı

Galerinin tamamı için tıklayınız

Sadece 3 bölümü yayınlanmıştı. Fox o dizisi için de final kararı aldı.

Bahar Şahin’in başrolünde yer aldığı dizinin final yapacağını oyuncular ve ekip medyadan öğrendi.

Bahsettiğimiz dizi Gülümse Kaderine. Dizinin ortalamanın altında gerçekleşen reytingleri nedeniyle beşinci bölümde final yapacak olması dikkat çekici.

Havaların da ısınmasıyla birlikte birçok dizi izleyici kaybederken Gülümse Kaderine de bundan payını aldı ve beklentilerin çok altında kaldı. Aslında yeni dizileri sezon sonuna doğru yayınlamak o diziyi gözden çıkarmakla aynı anlamda.

Fox'un yine geç başlayan dizisi İyilik için de aynı tehlike var. Çok iyi reytingler almasa bile aldatma ve entrikalarla dolu bir hikayesi olması nedeniyle izleyicilerde daha fazla karşılık bulma ihtimali bulunan İyilik dizisi için önümüzdeki bir iki bölümün reyting sonuçları karar alınma noktasında önemli olacaktır. Dizinin üçüncü bölümü ile reytinglerde ortalama oranlara ulaşması aslında Cuma günü birçok dizi arasından sıyrılmaya başladığını da gösteriyor. İyilik dizisinin yoluna devam edebilmesi için reytinglerini biraz daha artırması da şart. Ancak dizinin Gülümse Kaderine’den daha şanslı olduğunu söylemek gerekiyor.

Medyapım’ın projesi olan İyilik, Yasak Elma ile karşılaştırılıyor. Konuların birbirine benzer olması da Yasak Elma gibi dizinin izleyicide karşılık bulabileceği düşüncesini akla getirmişti. Ancak beklendiği gibi olmadı.

Kaynak: Haber Global TV