Dilan Polat ve Sıla Doğu'ya ne oldu? Öpüşme sonrası son durum ne?

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun öpüştüğü videonun sosyal medyada paylaşılması büyük tepki toplamıştı. Sıla Doğu ve Dilan Polat kardeşlere "hayasızca hareketler" suçundan soruşturma açıldı ve adliyeye sev edildiler. Peki, Dilan Polat ve Sıla Doğu'ya ne oldu? Öpüşme sonrası son durum ne?

Son Güncelleme:

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu arasında yaşanan öpüşme anları büyük tepki çekmişti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrası birçok kullanıcı ikiliyi eleştirmişti. "Hayasızca hareketler" suçundan soruşturma açılan Sıla Doğu ve Dilan Polat, adliyeye sevk edilmişti. İkilinin akıbetinin ne olduğu herkes tarafından merak ediliyordu. 'Dilan Polat ve Sıla Doğu'ya ne oldu?' sorusu sık sık soruluyordu. Peki, Öpüşme sonrası son durum ne? İşte Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında verilen karar...

DİLAN POLAT VE SILA DOĞU'YA NE OLDU?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu, Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun sosyal medyada yayınlanan Beşiktaş'taki bir eğlence mekanında çekilen görüntülerine ilişkin harekete geçti.Başsavcılık, Polat ve Doğu hakkında "hayasızca hareketler" suçundan resen soruşturma başlattı.

ÖPÜŞME SONRASI SON DURUM NE?

Öpüşme videosu sosyal medyada büyük tepki çeken ve gözaltına alınan Dilan Polat ve Sıla Doğu, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. TCK'nın 225. maddesinde düzenlenen 'Hayasızca hareketler' suçundan haklarında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sonraki Haber