Deha 3. Bölüm Tek Parça Full İzle! Show TV Deha son bölüm izle!

Deha dizisinin 3. bölümü Show TV ekranlarında 6 Ekim 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü (son bölüm) internete yüklendi. Deha dizisinin 3. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

Son Güncelleme:

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Deha dizisinin son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. 'Deha'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. Dizinin son bölümünü (yeni bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Show TV Deha 3. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

DEHA DİZİSİ 3. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Devran’ın ailesi için adalet sağlama planları umduğu gibi gitmez. İskender’i eve getirmesi herkesi darmadağın eder. Üstelik İskender’e oynadığı oyunun sonuçlarının acımasızlığıyla karşı karşıya kaldığında bu defa onunla iş birliği yapmak zorunda kalır. Gülce, Devran’ı İskender’e bir kez daha heba etmemek için Aysel’in karşısına dikildiğinde eski travmalarıyla yüzleşir.

Esme onu toparlamaya çalışırken Devran’ı bu defa daha sert uyarır. Devran başladığı işi bitirebilmek için İskender’e güvenmek zorundadır. Ama İskender bu güveni Devran’dan sert bir intikam almak için kullanır. Bu defa İskender’i durdurmaya çalışan ise kimsenin beklemeyeceği biridir.

DEHA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Deha'nın oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Taner Rumeli, Emel Göksu, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Umutcan Ütebay, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu yer alıyor.

DEHA SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Deha dizisinin SHOW TV'de 6 Ekim 2024 Pazar günü yayınlanan 3. bölümünü (son bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

DEHA 3. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber