CANLI YAYIN | Ulaş Berkim Tümer Okçuluk olimpiyat maçı

Paris 2024 Olimpiyatları'nda heyecan! Ulaş Berkim Tümer Okçuluk dalında mücadelesine çıkıyor. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Son Güncelleme:

Paris 2024 Olimpiyatları'nda heyecan devam ediyor. Ulaş Berkim Tümer Okçuluk karşılaşmasına çıkacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Ulaş Berkim Tümer Okçuluk olimpiyat maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Ulaş Berkim Tümer Okçuluk olimpiyat maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

ULAŞ BERKİM TÜMER OKÇULUK OLİMPİYAT KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Ulaş Berkim Tümer Okçuluk olimpiyat maçı Paris 2024 Olimpiyatları'nda 1 Ağustos Perşembe günü saat 16:43'de ekranlara gelecek.

ULAŞ BERKİM TÜMER OKÇULUK OLİMPİYAT MAÇI HANGİ KANALDA?

Ulaş Berkim Tümer Okçuluk olimpiyat maçı karşılaşması tabii Spor 3, TRT Spor Web TV, TRT Spor Yıldız kanalı üzerinden aşağıdaki link aracılığıyla canlı aktarılacak.

ULAŞ BERKİM TÜMER OKÇULUK OLİMPİYAT MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Sonraki Haber