CANLI YAYIN | Türkiye Dominik Cumhuriyeti Maçı

Paris 2024 Olimpiyatları maçında heyecan! Türkiye ile Dominik Cumhuriyeti karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Son Güncelleme:

Paris 2024 Olimpiyatları maçında heyecan devam ediyor. Kadınlar turnuvası voleybol maçında Türkiye ile Dominik Cumhuriyeti karşı karşıya gelecek... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Türkiye Dominik Cumhuriyeti maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Türkiye Dominik Cumhuriyeti maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki ilk maçında Hollanda'yı yenen Filenin Sultanları, bu kez de Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Çeyrek final için kıyasıya mücadeleye devam eden ay-yıldızlı ekipte sakatlığı bulunan Zehra Güneş, tedavisi tamamlanarak ana kadroya alınırken, rezerv (+1) oyuncu pozisyonuna Beyza Arıcı kaydırıldı.

TÜRKİYE DOMİNİK CUMHURİYETİ KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Türkiye Dominik Cumhuriyeti Paris 2024 Olimpiyatları maçında maçında iki takım 1 Ağustos Perşembe günü saat 10:00'da karşı karşıya gelecek.

TÜRKİYE DOMİNİK CUMHURİYETİ MAÇI HANGİ KANALDA?

Türkiye Dominik Cumhuriyeti karşılaşması Eurosport 9, TRT Spor kanalı üzerinden aşağıdaki link aracılığıyla canlı aktarılacak.

TÜRKİYE DOMİNİK CUMHURİYETİ MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Sonraki Haber