Fatih Karagümrük - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig maçında heyecan! Fatih Karagümrük - Galatasaray karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Son Güncelleme:

Trendyol Süper Lig maçında heyecan devam ediyor. Fatih Karagümrük, Galatasaray'ı ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fatih Karagümrük - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Fatih Karagümrük - Galatasaray maçı canlı maç izle linki...

Ligde sarı-kırmızılılar 31 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle aldığı 96 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Kırmızı-siyahlılar ise 9 galibiyet, 10 beraberlik ve 16 mağlubiyet sonucunda topladığı 37 puanla 15. sırada yer alıyor.

ŞAMPİYONLUK İLAN EDİLEBİLİR!

Ligin bitimine 3 hafta kala Galatasaray liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta en yakın rakibi Fenerbahçe’nin Konyaspor deplasmanında berabere kalmasıyla sarı-kırmızılılar puan farkını 6’ya çıkardı. Aslan, Karagümrük maçını kazanır, Kanarya da Kayserispor karşısında puan kaybederse Galatasaray, şampiyonluğunu ilan edecek.

FATİH KARAGÜMRÜK GALATASARAY KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Fatih Karagümrük - Galatasaray Trendyol Süper Lig maçında iki takım 12 Mayıs Pazar günü saat 19:00’da karşı karşıya gelecek.

FATİH KARAGÜMRÜK GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Fatih Karagümrük - Galatasaray karşılaşması Bein Sports 1, beIN Sports Tod TV ekranlarından canlı aktarılacak.

FATİH KARAGÜMRÜK GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Sonraki Haber