CANLI Panathinaikos Lamia maçı TV 8,5 şifresiz CANLI YAYIN

Yunanistan Süper Ligi'nde Panathinaikos ve Lamia karşı karşıya geliyor. Saat 21:30'da başlayan müsabaka TV 8,5 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Son Güncelleme:

Fatih Terim önderliğindeki Panathinaikos ile Lamia maçı için nefesler tutulmuş durumda. Yunanistan Süper Ligi'nde maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Panathinaikos Lamia maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Panathinaikos Lamia maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

Yunanistan Süper Ligi'nde heyecanı devam ediyor...

PANATHİNAİKOS LAMİA MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Panathinaikos Lamia maçı saat 21:30'da TV 8,5, Exxen veya S Sport Plus kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Panathinaikos Lamia maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

PANATHİNAİKOS LAMİA MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Yunanistan Kupası yarı final ilk maçında Panathinaikos deplasmanda PAOK'u 1-0 yendi. Yeşil beyazlılarda Bakasetas, PAOK'ta Taison kırmızı kart gördü. 

Yunanistan Kupası yarı final ilk maçında PAOK ve Panathinaikos kozlarını Toumba Stadyumu'nda paylaştı.

Golsüz geçen ilk yarının ardından konuk takımda Sporar, 53. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.

Panathinaikos'lu Bakasetas ve PAOK'lu Taison arasında yaşanan gerilimin ardından ikinci oyuncu da kırmızı kartla ihraç edildi.

Mücadeleyi 1-0 kazanan Panathinaikos rövanş öncesi avantaj elde etti. Panathinaikos ayrıca bu sezon PAOK'u sahasında yenen ilk takım oldu.

İki takım arasındaki rövanş maçı 21 Şubat Çarşamba günü Apostolos Nikolaidis Stadyumu'nda saat 20.00'de oynanacak.

Sonraki Haber