CANLI MAÇ SKORU! Sakaryaspor - Bodrumspor maçı canlı izle! Sakaryaspor - Bodrumspor maçı izle

Trendyol 1. Lig maçında heyecan! Sakaryaspor - Bodrumspor karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Son Güncelleme:

Trendyol 1. Lig maçında heyecan devam ediyor. Sakaryaspor, Bodrumspor'u ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Sakaryaspor - Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Sakaryaspor - Bodrumspor maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

Süper Lig’e yükselen son takım için gözler Sakaryaspor - Bodrumspor mücadelesine çevrildi. Trendyol 1. Lig play-off final mücadelesini Abdülkadir Bitigen yönetirken yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Mustafa Savranlar üstlenecek.

Süper Lig hasretine son vermek isteyen Sakaryaspor, rakibini mağlup etmeyi hedefliyor. Çoşkun Demirbakan yönetimindeki yeşil-siyahlılar normal sezonu 3. sırada tamamlayarak doğrudan play-off finaline kalmaya hak kazanmıştı.

Bodrumspor ise play-off ilk turunda Boluspor'u eledikten sonra ikinci turda da Ahlatcı Çorum FK'yi saf dışı bıraktı.

SAKARYASPOR BODRUMSPOR KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Sakaryaspor - Bodrumspor Trendyol 1. Lig maçında iki takım 30 Mayıs Perşembe günü saat 20:00’de karşı karşıya gelecek.

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

TFF'den yapılan açıklamada Trendyol 1. Lig play-off final maçında Abdülkadir Bitigen'in düdük çalacağı belirtildi. Bitigen'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mustafa Savranlar yapacak. Mücadelede 4. hakem olarak ise Cihan Aydın görev alacak.

SAKARYASPOR BODRUMSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Sakaryaspor - Bodrumspor karşılaşması TRT Spor ekranlarından canlı aktarılacak.

SAKARYASPOR BODRUMSPOR MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Sonraki Haber