CANLI MAÇ SKORU! Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı canlı izle! Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı izle

THY Euroleague Final Four basketbol maçında heyecan! Panathinaikos - Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Son Güncelleme:

THY Euroleague Final Four basketbol maçında heyecan devam ediyor. Panathinaikos, Fenerbahçe Beko'yu ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

FENERBAHÇE NORMAL SEZONU 6. SIRADA TAMAMLADI

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde normal sezonu 20 galibiyetle 6. sırada tamamladı.

Sarı-lacivertli ekip 14 kez rakiplerine kaybetti. İlk 13 karşılaşmada 6 galibiyet, 7 yenilgi alan Fenerbahçe Beko, başantrenör Dimitris Itoudis'le yollarını ayırıp Sarunas Jasikevicius'la anlaştıktan sonra çıkışa geçerek play-off oynama hakkı kazandı.

FENERBAHÇE 6. KEZ FİNAL FOUR'DA

1958'den bu yana düzenlenen Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonunda 18. sezonunu geçiren sarı-lacivertli ekip, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarından sonra altıncı kez Dörtlü Final'de yer alacak.

2017 yılında kupayı İstanbul'da havaya kaldırarak Avrupa'nın zirvesine çıkan sarı-lacivertliler, bu başarıyı tekrar etmeye çalışacak.

PANATHINAIKOS FENERBAHÇE BEKO KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Panathinaikos - Fenerbahçe Beko THY Euroleague Final Four maçında iki takım 24 Mayıs Cuma günü saat 19:00’da karşı karşıya gelecek.

PANATHINAIKOS FENERBAHÇE BEKO MAÇI HANGİ KANALDA?

Panathinaikos - Fenerbahçe Beko karşılaşması Exxen, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı aktarılacak.

PANATHINAIKOS FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Sonraki Haber