CANLI MAÇ SKORU! İtalya - Türkiye maçı canlı izle! İtalya - Türkiye maçı izle

Hazırlık maçında heyecan! İtalya - Türkiye karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Son Güncelleme:

Hazırlık maçında heyecan devam ediyor. İtalya ile Türkiye karşı karşıya gelecek... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, İtalya - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte İtalya - Türkiye maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

HEDEF İLK GALİBİYET

A Millî Takımımız, İtalya önünde ilk galibiyetini arayacak. Rakibi ile bugüne kadar 3'ü (B) Milli Takım olmak üzere 15 kez karşılaşan Milliler, bu maçlarda galibiyet alamazken, 4 beraberlik ve 11 yenilgi yaşadı. Kalesinde 29 gol gören Ay-Yıldızlı ekip, rakip fileleri 10 kez havalandırdı. Millilerimiz, İtalya'yla son olarak iki yıl önce Konya'da karşılaşmış ve maçı 3-2 kaybetmişti.

İTALYA TÜRKİYE KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

İtalya - Türkiye Hazırlık maçında iki takım 4 Haziran Salı günü saat 22:00’de karşı karşıya gelecek.

MUHTEMEL 11'LER

İtalya: Donnarumma, Darmian, Buongiorno, Bastoni, Di Lorenzo, Barella, Jorginho, Dimarco, Pellegrini, Chiesa, Retegui

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Yusuf Yazıcı.

İTALYA TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

İtalya - Türkiye karşılaşması TRT Spor ekranlarından canlı aktarılacak.

İTALYA TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Sonraki Haber