CANLI MAÇ SKORU! Galatasaray - Rizespor maçı canlı izle!

Trendyol Süper Lig'de heyecan! Galatasaray ve Rizespor karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor..

Son Güncelleme:

Galatasaray ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Galatasaray - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Galatasaray - Rizespor maçı canlı maç izle linki...

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında yarın sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Süper Lig'de oynadığı 28 maçta 24 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Galatasaray 75 puanla lider durumda bulunuyor. Galatasaray liderliğini sürdürmek için Çaykur Rizespor'u sahasında yenmek istiyor.

GALATASARAY ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray - Rizespor maçı 8 Mart Cuma günü saat 20:00’de oynanacak.

İKİ TAKIMIN LİGDE SON DURUMU

Galatasaray, ligin geride kalan 28 maçlık bölümünde 24 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayarak 75 puan topladı. Sarı-kırmızılılar, haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider girdi.

Çaykur Rizespor ise 11'er galibiyet ile mağlubiyet ve 6 beraberlikle 39 puan elde etti. Karadeniz ekibi, 29. hafta öncesinde averajla RAMS Başakşehir'in ardında 7. sırada yer aldı.

Galatasaray, iki takım arasında ligin ilk yarısında Çaykur Didi Stadı'nda yapılan maçtan 1-0 galip ayrılmıştı.

GALATASARAY ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig'de 8 Mart Cuma günü saat 20:00’de Galatasaray'ın sahasında karşı karşıya gelecek. Maç beIN Sports Tod TV ve Bein Sports 1 ekranlarından canlı aktarılacak.

GALATASARAY ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Sonraki Haber