CANLI İZLE! Panserraikos Panathinaikos maçı TV 8,5 şifresiz canlı maç izle

Yunanistan Süper Ligi'nde Panserraikos ve Panathinaikos karşı karşıya geliyor. Saat 18:00'de başlayan müsabaka TV 8,5 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Son Güncelleme:

Panserraikos Panathinaikos maçı için nefesler tutulmuş durumda. Yunanistan Süper Ligi'nde maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Panserraikos Panathinaikos maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Panserraikos Panathinaikos maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

Yunanistan Süper Ligi'nde heyecanı devam ediyor...

PANSERRAİKOS PANATHİNAİKOS MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Panserraikos Panathinaikos maçı saat 18:00'de TV 8,5, S Sport Plus veya Exxen kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Panserraikos Panathinaikos maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

PANSERRAİKOS PANATHİNAİKOS MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos yoluna son sürat devam ediyor. Takımının başında harikalar yaratan tecrübeli çalıştırıcı son olarak Yunanistan derbisinde Olympiakos'u 2-0 mağlup ederek rakibinin şampiyonluk şansını zora sokmuştu. Bu mağlubiyet sonrası Olympiakos cephesi karıştı ve Carlos Carvalhal'ın görevine son verdi. Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'a 2-0 mağlup olan Olympiakos'ta istifa depremi yaşandı. Fatih Terim'in üstün bir oyun ortaya koyup ezeli rakibini sahadan silmesinin ardından takımın teknik direktörü Carlos Carvalhal kovuldu.

Sonraki Haber