CANLI İZLE! Alba Berlin Anadolu Efes canlı maç izle

THY Euroleague maçında Alba Berlin Anadolu Efes kozlarını paylaşıyor. Maçı canlı izlemek isteyenler "Alba Berlin Anadolu Efes" diye araştırırken maçın canlı yayın linki ve diğer detaylar haberimizde.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Alba Berlin Anadolu Efes basketbol maçı için nefesler tutulmuş durumda. THY Euroleague maçında iki takım karşı karşıya gelecek. Taraftarlar tarafından Alba Berlin Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Alba Berlin Anadolu Efes maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Alba Berlin Anadolu Efes maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Alba Berlin ile Anadolu Efes karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi ALBA Berlin, EuroLeague'de oynadığı 29 maçta 8 galibiyet ve 21 mağlubiyet aldı. Son maçında deplasmanda Bayern Münih'i 76-75 mağlup etmeyi başaran ALBA Berlin, topladığı 16 puanla 17. sırada bulunuyor.

Konuk ekip Anadolu Efes ise EuroLeague'de oynadığı 29 maçta 14 galibiyet ve 15 mağlubiyet aldı. Son maçında kendi sahasında Partizan'a 97-84 yenilen Anadolu Efes, topladığı 28 puanla 11. sırada bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV