Bir Gece Masalı 8. Bölüm Tek Parça Full İzle! ATV Bir Gece Masalı son bölüm izle!

Bir Gece Masalı 8. bölüm ATV ekranlarında 22 Ekim 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü (son bölüm) internete yüklendi. Bir Gece Masalı dizisinin 8. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

Son Güncelleme:

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Bir Gece Masalı dizisinin son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. 'Bir Gece Masalı'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. Dizinin son bölümünü (yeni bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte ATV Bir Gece Masalı 8. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

BİR GECE MASALI 8. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Babaannesinin planını öğrenen Mahir, Afet'e bir yemin eder. Canfeza'yı o köşke karısı olarak getirecektir. Sıla'yı kaçıran Selim'in ise bu kez bambaşka bir olayı vardır. 

Mahir'in Canfeza'yı bulduğu yerde tüm kaygılar ve engeller geride kalır. Mahir, Canfeza'ya evlenme teklif eder ve ailesinin bu evliliği kabul ettiğini ona kanıtlamaya söz verir.

BİR GECE MASALI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Burak Deniz (Mahir Yılmaz), Su Burcu Yazgı Coşkun (Canfeza Kilimci), Gürkan Uygun (Kürşat Kilimci), Mesut Akusta (Raşit Kara), Rüçhan Çalışkur (Afet Yılmaz), Kenan Bal (Asaf Yılmaz), Yıldız Kültür (Yıldız Kültür), Özlem Türkad (Süreyya Yılmaz), Eren Vurdem (Selim Allame), İrem Altuğ (Sevde Yılmaz), Kerem Aslanoğlu (Ferman Yılmaz), Emel Çölgeçen (Gülizar Yılmaz), Ecem Çalhan (Sıla Haroğlu), Nazan Diper (Maviş Dadı).

BİR GECE MASALI SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Bir Gece Masalı dizisinin ATV'de 22 Ekim 2024 Salı günü yayınlanan 8. bölümünü (son bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

BİR GECE MASALI 8. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber