"Beklediğiniz alım fırsatı geldi"... Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş duyurdu

Galerinin tamamı için tıklayınız

İSLAM MEMİŞ'İN SÖZÜNÜ ETTİĞİ ALIM FIRSATI

"Gümüş altına göre iki kat daha fazla değer kaybetti. Bu yatırımcılara bir fırsat yarattı. O fırsat geldi. Gümüş 11.61 ile 11.91 lira arasında işlemler gerçekleştirdi. 12 liranın üzerinde gümüş almayın, altındayken alabilirsiniz.

Ons bazında 24.68 dolar seviyesinde, güzel seviye. 25 doların üzerinde gümüş almam, bana göre pahalı. 24,68 ucuz alabilirsiniz. Dolarla euro'yla hatta TL'yle de alabilirsiniz."

DİĞER MESELELER


"Enflasyonun sebebini kovid-19 ve Putin olarak gösteriyorlar. Yanlış politikalara ise bağlamıyorlar. Nisan ayı final ayı demiştik. Final zamanı geliyor. Gerekliği hazırlığı yaptınız mı? Özellikle temmuz aylarında agresif ataklar göreceğiz. Mayıs-Haziran-Temmuz... Bu üç ayın hazırlığını yapmak için son günler. Hazırlığını yapanlar bu üç ayda neyin ne olduğunu bir kez daha görmüş olacak. Aralık ve Ocak aylarında FED'in Mart ayının hazırlığını yapmıştık. Şimdi de Nisan ayında önümüzdeki 3 ayın hazırlığını yaptık.

EVİ ALDINIZ ALDINIZ!

Ev konut fiyatları düşmeyecek, bir an evvel almanız gerekiyor. Parası altını dövizi hazır olan almalı, bankada krediler de ucuz. Bir an evvel ev alma işini bitirmeli. Ne kadar çok beklerseniz o kadar çok zarar ederseniz. 2. El otomobil piyasasında halen bir durgunluk var. Bu ekonomide bu benzin fiyatlarında bu kadar yüksek sigorta maliyetlerinde hiç kimse bayramdan önce otomobil alırım, bayramdan sonra satarım demeyecek. Sıfır otomobillerde fiyatlar yükselecek. Döviz ataklarıyla birlikte eylül ayında yeni zamlar gündeme gelecektir."

Kaynak: Haber Global TV