Bahar 7. Bölüm İzle Full Show TV Bahar yedinci bölüm tek parça izle

Bahar dizisinin yedinci bölümü 26 Mart 2024 Salı günü Show TV'de yayınlandı. Bahar'ın 7. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Bahar yedinci bölüm izle.

Son Güncelleme:

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Bahar dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Show TV dizisi olan 'Bahar'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Show TV Bahar 7. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

BAHAR DİZİSİ 6. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Timur ve Rengin bunun hayal kırıklığını yaşarken Parla, Umay’ın çantasına hepsini altüst edecek bir gerçeği saklamıştır. Rengin ve Timur, Parla’nın planlarına engel olmaya çalışırken, hastaneye Rengin’in kaçmak için çabalayacağı bir bomba düşer; Babası Tahsin! Bahar bir yandan hastalarına bir yandan Rengin’e yardımcı olmaya çalışır. Aziz Uras, Doruk ve Seren’le yaşadığı gerilimi gidermek için hem Evren’le hem de Timur’la konuşur. Timur kendi babalığını sorgularken, babasıyla ilişkisini anımsar. Timur, Parla ve Rengin’i bir araya getiren acı olay yeni bir çıkmaza sebebiyet verecektir.

Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren, her anlamda Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

BAHAR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Demet Evgar Bahar Yavuzoğlu

Buğra Gülsoy Evren Yalkın

Mehmet Yılmaz Ak Timur Yavuzoğlu

Hatice Aslan Nevra Yavuzoğlu

Ecem Özkaya Rengin Çevik

BAHAR İLK BÖLÜM İZLE

Bahar dizisinin Show TV'de 26 Mart 2024 Salı günü yayınlanan 7. bölümünü ( yedinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

BAHAR 7. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber