Arka Sokaklar son bölüm izle! Kanal D Arka Sokaklar 685. bölüm izle

Arka Sokaklar son bölümü Kanal D ekranlarından 11 Ekim 2024 Cuma günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Son Güncelleme:

Kanal D'nin her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, bu hafta 685. bölümü ile izleyici ile buluştu. Bölümde öne çıkanlar ve son bölümde yaşananları sizler için ele aldık. İşte Kanal D Arka Sokaklar son bölüm izle linki...

ARKA SOKAKLAR 684. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Selin acilen hastaneye kaldırılır. Herkes bebek tehlikede olabileceği için endişelenir. Zehirli yapılar üreten bir inşaat şirketi yüzünden kanser olan küçük kızın babası Gökmen'in verdiği mücadelede, ekibimiz yalnız bırakmayacak ve adaletin yerini bulması için acılı babaya yardımcı olacaklardır.

Şule'nin polis okuluna giriş sınavı sonuçlanır. Ama Şule hala babasına söyleyememiştir. Hakan, Kaan'ı çok özler. Aylin'e bir teklifle gidecektir. Candan'ın Mesutla yıldızı barışmamıştır. Rıza baba Candan'a bu konuyla ilgili bazı tüyolar verir.

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI VE KARAKTERLER

Zafer Ergin

RIZA SOYLU

Özgür Ozan

HÜSNÜ ÇOBAN

İlker İnanoğlu

ENGİN BALKAN

Ozan Çobanoğlu

HAKAN ÇINAR

Özlem Çınar

AYLİN AYDIN

Hasan Denizyaran

KADİR KORMAZ

Oğuz Peçe

EMRE GÜRBÜZ

Sinem Reyhan Kıroğlu

BİRCE YAMAN

Cansu Fırıncı

ÜNAL KALAFAT

Tunç Oğuz

ARDA ATİK

Ali Haydar Çataltepe

ALPER GÜNDÜZ

Ece Aydemir

CANSU TOPRAK

Gizem Terzi

SİNEM ÖZDEMİR

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM)

Arka Sokaklar dizisinin Kanal D'de 11 Ekim günü yayınlanan 685. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıdadır...

ARKA SOKAKLAR 685. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber