Arda Güler Real Madrid Borussia Dortmund maçında ilk 11'de mi?

Real Madrid Borussia Dortmund maçı öncesi en çok merak edilen konulardan biri Arda Güler'in kadroda olup olmayacağı. Peki, Arda Güler Real Madrid Borussia Dortmund maçında ilk 11'de mi? İşte Real Madrid ve Borussia Dortmund muhtemel 11'leri!

Son Güncelleme:

Real Madrid sahasında Borussia Dortmund'u konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi arenasında mücadele eden Real Madrid, zorlu maçta Borussia Dortmund ile karşılaşacak. Real Madrid'in ve Milli Takım'ın yıldızı Arda Güler'in Dortmund karşısında ilk 11'de forma giyip giymeyeceği merak konusu oldu. Peki Arda Güler, Real Madrid Borussia Dortmund maçında ilk 11'de mi? İşte Real Madrid ve Borussia Dortmund muhtemel 11'leri!

ARDA GÜLER REAL MADRID BORUSSIA DORTMUND MAÇINDA İLK 11'DE Mİ?

Arda Güler'in, Real Madrid'in İzlanda karşısında oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçında ilk 11'de olması bekleniyor. Daha önce bazı maçlarda ilk 11'de başlayan Arda'nın bu maçta da sahada olması bekleniyor. Arda Güler'in bu maçta 11 başlamaması Real Madrid taraftarlarına sürpriz olur.

REAL MADRID BORUSSIA DORTMUND MUHTEMEL 11

Real Madrid: Courtois, Militao, Tchouameni, Rüdiger, Bellingham, Camavinga, Vinicius Jr., Valverde, Vazquez, Garcia, Mbappe

Borussia Dortmund:  Kobel, Anton, Schlotterbeck, Bensebaini, Ryerson, Brandt, Gross, Sabitzer, Malen, Emre Can, Guirassy

Sonraki Haber