Real Madrid - Chelsea maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Real Madrid - Chelsea hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Peki Real Madrid - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler...

Son Güncelleme:

FC Barcelona maçının ardından Arda Güler'li, Kylian Mbappe'li Real Madrid FC Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Real Madrid kampta üçüncü maçını Chelsea karşısında oynayacak. Peki, Arda Güler, Chelsea maçında oynayacak mı? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar...

CHELSEA - REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN?

Real Madrid, yapacağı kampta üçüncü hazırlık maçına 7 Ağustos Çarşamba günü Chelsea karşısında çıkıyor.

CHELSEA REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Real Madrid - Chelsea karşılaşması S Sport Plus kanalı üzerinden canlı bir şekilde izlenebilecek. Aşağıdaki link aracılığıyla canlı aktarılacak.

CHELSEA REAL MADRİD MAÇI CANLI İZLE

ARDA GÜLER BARCELONA MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Carlo Ancelotti'nin bu ülkedeki son hazırlık maçında bazı değişiklikler yapması beklense de şu an için ilk 11'in şu şekilde olmuşması bekleniyor.

Courtois, Vallejo, Militao, Obrador, Lucas Vazquez, Ceballos, Martin, Modric, Arda Güler, Endrick, Brahim Diaz.

Arda Güler, Endrick ve Vallejo son antrenmanı kas yorgunlukları nedeniyle kısa kesmek zorunda kalmıştı. Bu 3 oyuncunun durumları son anda değişebilir. Yerlerine Vinicius, Rodrygo ve Joan tercih edilebilir.

Sonraki Haber