Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nedir?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2024 yılı 2 bin 390 sözleşmeli personel alımı için başvuruları kabul etmeye başladı. KPSS puanı kaç ve başvuru şartları neler olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı KPSS şartı var mı?

Son Güncelleme:

Resmi Gazete'de, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre, 'Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar' kapsamında KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle Özel Nitelikler tablosunda belirtilen unvan ve sayıda toplam 2 bin 390 sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme gerçekleştirecek. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı KPSS şartı var mı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman 2024?

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 2 bin 390 sözleşmeli personel alımı yapacak. Alıma ilişkin ilan, Resmi Gazete'de yayımlandı ve başvuruların 15-30 Ekim tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden kabul edileceği açıklandı.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KPSS ŞARTI VAR MI?

Personel alımı, "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar" kapsamında, KPSS (B) grubu puan sıralaması dikkate alınarak yapılacak. Özel Nitelikler tablosunda belirtilen unvan ve pozisyonlara göre, toplam 2 bin 390 sözleşmeli personel işe alınacak.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Adaylar, başvurularını 15- 30 Ekim 2024 tarihleri arasında son gün saat 23.59’a kadar Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden Edevlet şifresi ile giriş yaparak gerçekleştirebilecekler.

Sözleşmeli personel alımı ile ilgili tüm duyuru, ilan ve bilgilendirmeler Bakanlığın resmi internet sayfalarında (www.aile.gov.tr ve/veya aile.gov.tr/pgm) yayımlanacak.

Sonraki Haber