3 dizinin birden fişi çekildi! Final kararları peş peşe geldi

Reyting canavarı bu sezon da iş başında. Bu sezon beklentileri veremeyen 3 dizinin daha fişi çekiliyor. İşte yakın zamanda final bölümlerinin yayınlanması beklenen 3 dizi.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı

Dizinin iki önemli başrol oyuncusundan biri, yani Engin Altan Düzyatan 6. bölümle diziden ayrıldı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, iki kardeşin hayatına odaklanıyor. Oruç ve Hızır. Hızır Reis oldukça uzun bir süre daha yaşayacak ve Kanuni döneminde hayatını kaybedecektir. Ancak Oruç Reis’in tarihte çok daha erken bir yılda hayatını kaybettiğini biliyoruz.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi geçtiğimiz yıl beklediği reyting oranlarını yakalayamadı. Dizinin yapımcıları şimdiye kadar herhangi bir resmi açıklamada bulunmasa da beklenen başarının sağlanamadığını açıkça ortada.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde istenilen başarının sağlanamaması Perşembe günleri yayınlanan başka dizilerle de dolaylı olarak alakalı. Mahkum, Bir Zamanlar Çukurova, Camdaki Kız gibi diziler her hafta Perşembe günlerine damgasını vuruyor. Barbaroslar dizisi ise aynı oranda reyting toplayamıyor ve bu durum haftalardır bu şekilde devam ediyordu.

Yüksek maliyete karşılık düşük reyting nedeniyle dizinin sezon sonunda final yapması bekleniyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kuruluş Osman'da bir ilk! Dizide dengeler değişecek

Kaynak: Haber Global TV