28 Ekim ve 29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, metro ve metrobüs ücretsiz mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında toplu taşımaların ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacağı merak ediliyor. Marmaray, metro, metrobüs ve otobüslerin resmi tatillerde ücret almadığı biliniyor. Peki, 28 Ekim ve 29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi?

Son Güncelleme:

28 Ekim Pazartesi ve 28 Ekim Salı günleri toplu taşımaların ücretli mi yoksa ücretsiz mi çalıştığı merak konusu oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olması sebebiyle marmaray, metro, metrobüs ve otobüslerin ücretsiz olacağı düşünülüyor. 28 Ekim tarihi kamu ve özel sektörde yarım gün izin olarak ilan edildiği için bu tarihte de toplu taşımalar ücretsiz mi diye araştırılıyor. Peki, 28 Ekim ve 29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi? Cumhuriyet Bayramı marmaray, metro ve metrobüs ücretsiz mi? İşte yanıtı...

28 EKİM VE 29 EKİM'DE MARMARAY, METRO, METROBÜS, OTOBÜS ÜCRETSİZ Mİ?

29 Ekim Salı Cumhuriyet Bayramı olması sebebiyle marmaray, metro, metrobüs ve otobüsler, Ulaştırma Bakanlığı ve İBB'ye bağlı tüm toplu taşımalar ücretsiz olarak hizmet verecek. 

28 Ekim Pazartesi tarihi yarım gün tatil olduğu için toplu taşımalar ücretsiz mi diye merak ediliyordu. Ancak 28 Ekim resmi tatil olmadığı için toplu taşımalar ücretlidir. 

Sonraki Haber