Sakın çöpe atmayın! Portakal kabuklarını rendeleyip içerisine karbonat eklediğiniz zaman...

Portakal kabuklarının faydaları saymakla bitmiyor. Portakalı soyup kabuklarını atanlar bu faydaları duyduklarında bir daha çöpe atmayacaklar. farklı faydaları ve kullanım alanları ile portakal kabuklarını değerlendirmek size çok şey katacak. İşte portakal kabuklarını atmamak için sebepler...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden olan portakal hem tadı hem de sağlıklı yapısı ile çokça tercih edilmektedir. Portakalı yemek için ise önce kabuğunu soyarız. Kabuklarını soyduktan sonra da çöpe atarız. Ancak portakal kabuklarını çöpe atmak yerine kullanarak birçok faydasından yararlanabiliriz. İşte portakal kabuğunu çöpe atmamak için nedenler:

Kaynak: Diğer