Medicana'dan yeni sağlık üssü

Medicana, yeni hastanesi Medicana Zincirlikuyu’yu hizmete açtı. Yurtdışından hastaların da ağırlanacağı sağlık üssünde son teknoloji tıbbi donanıma sahip yeni teknolojiler ile tüm branşlarda cerrahi ve robotik tedavi imkânı sunulacak.

Son Güncelleme:

Türkiye'ye yaptığı dev yatırımlarla istihdam sağlayan sağlık sektörünün köklü markası Medicana, yeni hastanesi Medicana Zincirlikuyu’yu hizmete açtı. Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO Reha Özkaya; “Sadece Türkiye’de değil, dünya çapında önemli bir sağlık merkezi haline gelecek bir hastaneyi sektörümüze kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.  İstanbul’un kalbinin attığı bir lokasyonda konumlanan Medicana Zincirlikuyu; hem Türk hem de yurt dışından gelen hastalar için kolay ulaşım imkanı sunuyor. Son teknoloji tıbbi donanıma sahip hastanede, cerrahi ve dahili branşlarda robotik tedavi imkânı sunuluyor. Tüm tanı ve teşhislerin yapılabildiği son teknoloji radyolojik görüntüleme cihazlarının bulunduğu Medicana Zincirlikuyu’da, modern yeni doğan, koroner ve yoğun bakım üniteleri yer alıyor.

Özellikle birçok kanser türünde kullanılan gelişmiş robotik cerrahi yöntemi yüksek çözünürlüklü üç boyutlu görüntü sunuyor ve küçük bir kesi alanından ameliyatların robot kollarıyla gerçekleştirilebilmesine imkan tanıyor. Zincirlikuyu’da gerçekleşen ameliyatlarda ileri da Vinci teknolojisinden yararlanılabiliyor. 

ŞEHRİN ORTASINDA

Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO Reha Özkaya ise Medicana Zincirlikuyu ile ilgili şunları söylüyor: “Sağlığı İstanbul’un merkezine taşıdığımız Medicana Zincirlikuyu Hastanesi’ni ülkemize kazandırdığımız için çok heyecanlı ve mutluyuz. Zincirlikuyu Hastanemiz, şehrin en dinamik ve canlı noktalarından birinde, iki kıtanın arasında yer alıyor. Böyle bir lokasyonda, Medicana kalitesi ve tecrübesiyle herkes için erişilebilir sağlık hizmeti sunuyor olmamız çok önemli."

SEKTÖRE KATKI SUNUYOR

"Havaalanlarına ve otellere kolayca ulaşılabilen bir noktada bulunması, uluslararası hastalarımız için de büyük avantaj. Medicana Zincirlikuyu;  konumu, mimarisi, akademik kadrosu ve gelişmiş sağlık teknolojisiyle sadece İstanbul’da değil uluslararası çapta sağlık merkezi haline gelecek bir hastane. Bu vizyonla hazırlanan Medicana Zincirlikuyu’yu sadece Türkiye değil, bütün dünya insanlarına kazandırmış olmaktan ve ülkemize istihdam yaratırken, sektörümüze de katkı sunmaktan dolayı gururluyum. Medicana Zincirlikuyu, hem sektörümüz hem de ülkemiz için hayırlı olsun.” 

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber