Dr. Burak Tuncer geliştirdiği “Sürdürülebilir sağlıklı yaşam” projesinin ayrıntılarını açıkladı

Türkiye’nin en genç doktor girişimcilerinden biri olan Well World Aesthetic & Longevity Clinic kurucusu Dr. Burak Tuncer içten dışa güzellik modelini nasıl geliştirdiklerini anlattı.

Son Güncelleme:

Türkiye’de başlattıkları “Geleceğin Sağlığı” inovasyon modeli çerçevesinde kurulan Well World Aesthetic & Longevity Clinic bir dünya markası olma yolunda ilerlediğini ifade eden Dr. Burak Tuncer, “Benim en büyük hayalim geleceğin sağlığını tasarlamaktı. Biz aslında yıllardır hastalıklarla uğraşıyoruz. Hastalıkları tedavi etmek önemli, fakat sağlığı korumak, sağlığı daim kılmak ise çok daha önemli ve etkili. Kliniğimizde içten dışa güzellik modelini uyguluyoruz. Estetik müdahalelerin yanı sıra insanlara sağlıklı kalma, sağlıklı yaşam ve bedenlerini sağlıklı yaşam konusunda eğitmeleri gerektiğinin formüllerini sunuyoruz ve sağlığı daim kılmanın yıllarını gösteriyoruz.” dedi.

ESTETİK VE SAĞLIKLI YAŞAM UYGULAMALARI BİR ARADA…

Estetik ve sürdürülebilir yaşam uygulamalarını bir arada sunduklarını ifade eden Dr. Tuncer, ”Klinikteki iş modeli iki temel üzerine inşa edilmiş. Estetik ve sağlıklı yaşam. Estetikte erkek veya kadın fark etmeksizin saç telinden ayak tırnağına kadar her türlü çözümü sunuyoruz. Saç ekimi ve saç tedavilerinin yanı sıra, diş estetiği ve dişle alakalı dijital diş hekimliği yapıyoruz. Yapay zekayı kullanarak, dijital çağın bize sunduğu faydaları kullanarak son teknoloji çözümler üretiyoruz. Plastik Cerrahi ile alakalı aklınıza gelebilen her türlü ameliyatı yapıyoruz. Ekibimiz bu anlamda çok donanımlı, çok tecrübeli bir ekip. Alanında uzman plastik cerrahlarımız operatörlerimiz tarafından yüz estetiği, vücut estetiği ile alakalı her şey yapabiliyoruz. Bunun yanı sıra gelişen teknolojiyi yakından takip ediyoruz ve minimal invaziv operasyonlarla veya teknolojik cihazlarla cerrahiye gerek duymadan yapabildiğimiz işlemlerimiz var. Antiaging uygulamalar başta olmak üzere bölgesel incelme, sıkılaşma, aynı zamanda kas kütlesini arttırmaya yarayan uygulamaların yanı sıra lazer epilasyonda yine son teknoloji cihazlar kullanıyoruz. Cilt bakımı yapmadan önce yine son teknolojik cihazlarla bir cilt analizi yapmak için ihtiyacına yönelik bir medikal bakım uygulaması yapıyoruz. Saç ekimi öncesinde yine gelişen son teknolojiye uygun cihazlarla inceleme yapıp, daha sonrasında hem uygulamada hızlı iyileşmeyi sağlayacak hem daha konforlu geçmesini sağlayacak hem de sonucun en etkin şekilde çıkmasını sağlayacak yine teknolojik çözümleri üretiyoruz.’ şeklinde konuştu.

Kişiye özel, uygulanabilir ve sürdürülebilir sağlıklı yaşam programları oluşturuluyor.

Longevity kısmına yönelik de ayrıntıları paylaşan Tuncer sözlerine şöyle devam etti. “Longevity sağlıklı uzun yaşam anlamına geliyor. Sağlıklı ve uzun yaşam sürdürebilmek için hayatımızda bir takım değişiklikler yapmamız lazım. Son üç yıldır sağlıklı ve uzun yaşamla alakalı AR-GE içerisindeyiz. Amerika, Avrupa dahil olmak üzere bu alanda çalışan, uzun yıllardır hizmet veren bir çok kliniği dolaştık ve bize ait bir kombinasyon geliştirdik. Onların artılarını aldık, eksilerini tespit ettik. Özellikle iki tane önemli noktaya değiniyoruz burada. Birincisi sürdürülebilir olması, ikincisi multidisipliner yaklaşımlar. Yani bir insanın her şeyi bilmesi mümkün değil ama her alanın iyi bilen birisi vardır. Bu anlamda kişinin beslenmesinden egzersizine, stres yönetiminden uyku kalitesine, hormonal düzeylerinden su içme miktarına kadar her ayrıntıyı tespit ediyoruz. Ayrıca vücuttaki birtakım vitamin-mineral eksikliklerini tespit edip bunun üzerine koyup bağışıklığı güçlendirme, genetik testler yapıp ileride oluşabilecek hastalık risklerini tespit etme, beslenme programını kişinin genetiğine göre oluşturma gibi konuları A'dan Z'ye izleyerek sağlıklı yaşamı dizayn ederek, kişiye özel uygulanabilir, sürdürülebilir programlar oluşturuyoruz. Kısacası saç telinden ayak tırnağına kadar hem dışarıdan hem içeriden kişinin daha sağlıklı, daha güzel, daha estetik olmasını sürdürülebilir bir şekilde sağlayabiliyoruz.”

Kaynak: DHA

Sonraki Haber