Bu ikili mucize yaratıyor! Balın yanında her gün yerseniz etkisi inanılmaz

Çok eskiden beri en önemli besin olan bal besleyici ve şifa verici özelliğiyle adeta her derde deva oluyor. Kahvaltı dışında bazı baharatlarla da tüketilen bal birçok hastalığın tedavisinde destekleyici olarak tüketiliyor. Balın yanında tüketilen bazı besinler ise hastalıkların tedavisinde bire bir.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Bazı kaynaklarda balın ateşi dağıtmada, ağrıyı hafifletmede ve dehidrasyonu önlemede sıklıkla kullanıldığı belirtiliyor. Tarçın ise geleneksel Çin tıbbı uygulamalarında ateşlenen hastalar için tarçın, ateş düşürücü olarak kullanıldı. İki şifalı besini daha iyi anlamak için ayrı ayrı ele almak gerekirse iyileştirici özelliklerden şu şekilde söz etmek mümkün…