Balın içinde kaşık bırakanlar çok üzülecek! Uzmanlar açıkladı: Tahta kaşık da olsa metal kaşık da olsa bu zararı duyan hemen vazgeçiyor

Bal tüketiminde yapılan bir hata daha ortaya çıktı. Uzmanlar tarafından açıklanan sağlıklı beslenme alışkanlıklarının bir bir ortaya çıkarıldığı günlerde bal yemenin de aslında daha doğru bir yolu olduğu ortaya konuldu.

Son Güncelleme:

Sağlıklı yapısı ile vücudu temizleyen, leziz tadı ile kahvaltıların yıldızı olan balın tüketiminde yapılan bir hata daha ortaya çıkarıldı. Hem enfes tadı hem de sağladığı faydalar ile bolca tüketilen balın nasıl sahtesinin ayırt edileceği ve balın doğru tüketim miktarı gibi bilgilerin öğrenilmesinin ardından uzmanlar şimdi de bal içerisinde bırakılan kaşıklar konusunda uyarıda bulundu. 

Bal içerisine kaşık bırakılması konusunda yapılan çalışmalar balın içerisine tahta ya da metal kaşık bırakılması ile ortaya çıkan zarar dikkat çekiyor. Her ne kadar çoğu kişi tahta kaşıkların bal içerisinde bırakılmasının daha sağlıklı olduğunu düşünse de, araştırma sonuçları sizi çok şaşırtacak. İşte balın içerisine kaşık bırakmanın zararı ve doğru bal tüketimi:

Haber: Yunus Emre Kılıç / Haber Global

YŞAM HABERLERİ

Kaynak: Haber Global TV