Zeynep Aktuğ kimdir, kaç yaşında? Hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Usta oyuncu Recep Aktuğ'un ölüm haberini sevenleri ile paylaşan kızı Zeynep Aktuğ pek çok kişinin araştırdığı isim oldu. Peki, Zeynep Aktuğ kimdir ve hangi dizilerde oynadı? İşte, Zeynep Aktuğ hakkında merak edilenler...

Son Güncelleme:

Oyuncu Zeynep Aktuğ, babası Recep Aktuğ'u kaybetmesinin ardından yaptığı paylaşımla birlikte pek çok kişinin araştırdığı isim olmaya başladı. 'Aşk-ı Memnu' dizisinin 'Hilmi Bey'i olarak da tanınan usta oyuncu Recep Aktuğ'un kızı Zeynep Aktuğ hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. 

ZEYNEP AKTUĞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Usta oyuncu Recep Aktuğ'un kızı Zeynep Aktuğ, 1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlköğretim ve liseyi İstanbul'da okuyan Zeynep Aktuğ, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. 35 yaşındaki oyuncu, 1 yıl kadar klasik bale eğitimi de aldı. 

ZEYNEP AKTUĞ HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI?

Birçok dizi ve sinema filminde rol alan Zeynep Aktuğ, reklam filmlerinde de yer aldı. ATV'de yayınlanmış, başrolünde Sinem Kobal'ın oynadığı Selena dizisinde İngilizce Öğretmeni Ceren Soylu karakterini canlandırdı. Aktuğ, 2015 yılında başrollerini Cem Gelinoğlu ile paylaştığı komedi filmleri Ali Kundilli 1 ve 2 filmlerinde İlknur karakterini oynadı.

2015 Ali Kundilli 2 - İlknur

2015 Ali Kundilli - İlknur 

2014 Çılgın Dersane 3 - Şebnem 

2007 Ayrılık - Tuğçe 

2006 Selena - Ceren Soylu 

2005 Aşk Her Yaşta - Esra 

2004 Çınaraltı - Sırım 

2004 İstanbul Şahidimdir - Selvi

ZEYNEP AKTUĞ BABASI RECEP AKTUĞ'UN ÖLÜM HABERİNİ VERDİ! 

Geçen yıl hastanede KOAH teşhisi konulan ve tedavi altına alınan Recep Aktuğ, sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Ölüm haberini sosyal medya üzerinden duyuran ailesi ile oyuncunun sevenleri yasa boğuldu. Aşk-ı Memnu dizisinde Hilmi karakterini canlandıran Recep Aktuğ'un kızı Zeynep Aktuğ sosyal medya üzerinden babasının ölüm haberini paylaştı.


Sonraki Haber