Zeki Müren vefatının 28'inci yılında mezarı başında anıldı

Türk Sanat Müziğinin unutulmaz isimlerinden besteci ve ses sanatçısı Zeki Müren'in vefatının 28'inci yılı dolayısıyla Bursa'daki kabri başında anma töreni düzenlendi.

Son Güncelleme:

Emir Sultan Mezarlığı'ndaki törene, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türk Eğitim Vakfı (TEV) ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfının yöneticileri, Bursa Zeki Müren Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinin öğretmen ve öğrencileri, sanatçının yakınları ile sevenleri katıldı.
Zeki Müren'in yeğeni Özlem Güner, törende yaptığı konuşmada, onun yeğeni olmaktan gurur duyduğunu anlattı.

Sanatçının, "Ben herkesin Zeki Müren'i olabilirim ama sadece sizin dayınızım." dediğini ifade eden Güner, "Bize, 'Bunu sakın unutmayın. Beni koruyup kollayıp yaşatacak olanlar, sizlersiniz' dedi. Artık ezberlediğim bir cümle bu. Defalarca yineledi. Hiç unutmadık, bu sözü ve unutmayacağız. Bizim görevimiz ancak son nefesimizi verdiğimizde sona erer." ifadesini kullandı.

Dilan Polat'ın lüks aracıyla çektiği video sosyal medyayı salladı Derya Uluğ konserinde zabıta memuru sahneyi ele geçirdi Grammy Ödüllü İspanyol şarkıcı Harbiye'yi coşturdu Dilan Polat'tan cezaevi yorumu: Kahvesi çok farklıydı Sanatçı Murat Evgin "Şehit" türküsünü söyleyen çocuklarla buluştu Engin Polat'ı karşılamaya gelen Dilan Polat'tan ilk açıklamalar