Yerli dizilerde görülmemiş sahne: Erkekler tuvaleti detayı... Sürpriz sonlu!

Yerli dizilerde pek çok sahne gördük ama bunun gibisini izlemedik. İşte sosyal medyayı sallayan o sahne...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

 16. bölümü ile sezona giriş yapan Baba dizisi, reytinglerde bekleneni veremedi! Show TV’de yayınlanan dizinin yeni sezonda büyük değişikliklerle ekrana geleceği önceden biliniyordu. Ancak yaşanan değişiklikleri kimi izleyiciler fazla buldu! Diziye yeni isimlerin de katılması ile birlikte hikayesi yenilenen Baba, 20 Eylül Salı akşamı ekrandaydı.

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrolde yer aldığı dizide Ayda Aksel, Beril Pozam, Özge Yağız, Hakan Kurtaş, Deniz Hamzaoğlu, Taner Rumeli, Bihter Dinçel, Cem Uslu da rol almakta. Yeni sezonda ise diziye Levent Ülgen, Hazal Türesan, Ali İl, Buse Meral, Ezgi Dinçer, Volkan Kıran ve Elif Verit de katıldı.

Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın senaryosunu yazdığı Ay Yapım imzalı dizide darmadağın olan Saruhanlı ailesinde yaşadığı kayıplar sonrasında değişen hayatları ilk bölümde çarpıcı bir sahnelerle ekrana geldi. Ailenin babası Emin Saruhanlı kaybolurken, ailesinin tüm yükünü taşımak da Kadir’e düştü! Bambaşka bir hayatın içine düşen ailesi için çalışan Kadir, aynı zamanda babasını da arıyordu. Emin ise sokaklarda hayatta kalmaya çalışıyordu.

Dizi beklediği reytingi bulamasa da bir sahnesi sosyal medyada çok konuşuldu.

Kaynak: Diğer