Yeni dizilerde son durum: Hangisi kalıcı, hangisi gidici?

Türk dizi dünyasındaki kıyasıya rekabet sürüyor. Bazı diziler rakiplerine açık ara fark atarken, bazılarının ise ekran yolculuğu reyting sonuçlarıyla netleşiyor. İşte dizi dünyasındaki son durum ve “Hangi dizi kalıcı, hangi dizi gidici?” sorusunun yanıtı…

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

OĞLUM DİZİSİ

Show TV’nin dört hafta önce büyük umutlarla seyirciyle buluşturduğu Oğlum dizisi için reyting alarmları çalmaya başladı.

Çarşamba akşamları ekranlara gelen Oğlum dizisinin ilk üç bölümü reytinglerde yüz güldürmüştü. Ancak 2 Mart akşamı yayınlanan 4. bölümde düşen reytingler diziyle ilgili bazı sorunları gün yüzüne taşıdı.

Oğlum’un son bölümünün kötü reytingler almasında, dizinin hikayesinin çok acıklı olması neden olabilir.

Bir ailenin çocuklarının ölümü sonrasında yaşadığı ağır travmayı ekran başında izlemek izleyiciler için zor bir durum. Özellikle de çocuğu olan aileler bu tür yapımları izlerken kendi başlarına da böyle bir şey gelebileceği korkusu yaşıyor. Bu korku bazen diziyi izleme yönünde reflekse dönüşüyor ama çoğu zaman da aile empati yapmak istemediği için diziyi bırakabiliyor.

REYTİNGLERDE YÜZÜ GÜLMEDİ

Oğlum dizisi dördüncü bölümü ile çarşamba akşamı total ve ab reyting listesinde ilk 5’e giremedi. Dizinin yeni bölümleri bu reyting oranlarıyla devam ederse, Songül Öden, Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Feyyaz Duma ve Timur Acar gibi başarılı oyuncuları kadrosunda bulunduran Oğlum dizisi kalıcı olmayabilir.  

Detaylar haberin devamında...

Kaynak: Haber Global TV