Yasak Elma'da zaman atlaması: İntikam sesleri

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın bu sezon final yapması bekleniyor. Dizinin kadrosunda ve kurgusunda bazı değişiklikler yapıldı. İşte herkesi şaşırtacak o yenilikler...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Fox TV ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşan Yasak Elma dizisi, her sezon başında büyük değişimler geçiren ve sonrasında yeni hikayesini izleyicilerine kabul ettiren bir yapım olarak biliniyor. Dizinin senaristlerinin başarılı performansları, oyuncu kadrosunun etkili olması ve izleyicilerin de ekran başında eğlenceli bir dizi izlemeyi tercih etmesi ile Yasak Elma dizisi 5 sezondur çok başarılı sonuçlara imza attı.

Dizinin beşinci sezon finalinden sonra kadroda kimlerin olacağına yönelik net bilgiler yoktu ama zaman içinde taşlar yerine oturdu. Başrolde yer alan Berk Oktay dışında diğer tüm önemli isimler altıncı sezonda da ekip ile birlikte yola devam edecek.

Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen ile Biran Damla Yılmaz’ın dizinin altıncı sezon kadrosunda da yer alması netleşti. Hikayesi çok merak edilen ve Eda Ece’nin ‘final sezonu’ olarak adlandırdığı yeni dönem için ön hazırlıklar tamamlandı ve ekip çekimlere başladı.

Yasak Elma dizisinin çok yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor. 146. bölümü ile sezon finali yapan dizi 147. bölümle geri dönecek. Ancak hikayede çok önemli gelişmeler yaşanacak.

Kaynak: Haber Global TV