This browser does not support the video element.

Ünlü sanatçı Devran Çağlar rezidansta ölü bulundu

Ses sanatçısı Devran Çağlar, Maltepe'de kaldığı bir rezidansta ölü bulundu. 56 yaşındaki sanatçının kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirlendi.

Son Güncelleme:

1990'lı yılların ünlü ses sanatçısı Devran Çağlar, Maltepe'de kaldığı bir rezidansta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Çağlar'dan bir süre haber alamayan yakınları durumu Çağlar'ın çalıştığı mekanın sahibine iletti. Bunun üzerine sanatçının Maltepe Altayçeşme Mahallesi'ndeki rezidansına gidilerek çilingir yardımıyla kapısı açıldı. Sağlık ekiplerinin incelemesinden sonra 56 yaşındaki Çağlar'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. 

Devran Çağlar'ın Maltepe'de son olarak sahne aldığı mekanda tam 1 hafta önce çekilen görüntüleri de ortaya çıktı. Albümleri, filmleri ve yaşam tarzıyla adından söz ettiren sanatçı, uzun süredir gözlerden uzak bir hayat yaşıyordu. 


CENAZESİ ADLİ TIP KURUMUNA GÖTÜRÜLDÜ

Devran Çağlar'ın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı. Devran Çağlar'ın sahne aldığı işletmenin müdürü Zeki Yazdıç, "Bugün divamız sahne alacaktı. Ama dükkana gittiğimde divanın evde olduğunu, telefonlara cevap vermediğini öğrendim. Patronumuzun buraya gelip ölüm haberini bize bildirmesi haliyle hepimizi üzdü. Biz de bekliyoruz, inceleme sonrası cenazemizi alıp adli tıpa gideceğiz" diye konuştu. İHA

DEVRAN ÇAĞLAR KİMDİR?

Devran Çağlar, 1 Ocak 1963 yılında Adana’da dünyaya geldi. 1990’lı yıllarda arabeskin yükselen isimleri arasından görülen Çağlar, Bülent Ersoy’un tahtına aday gösterilmişti. 3 sinema filminde de rol alan şarkıcı zamanla popülerliğini yitirirken önünü kesen ismin Diva Bülent Ersoy olduğunu iddia etmişti. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Yeşilçam’ın usta isimlerinden Eşref Kolçak’ın da daha önce babası, 90’lı yıllara damgasını vuran ünlü pop müzik sanatçısı Harun Kolçak’ın da ağabeyi olduğunu iddia eden Devran Çağlar’ın bu açıklaması Kolçak tarafından yalanlanmıştı.

Çağlar 2000'li yılların başında cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu.

Sonraki Haber