Ünlü oyuncular arasında olaylı gece! Nejat İşler, İnanç Konukçu'ya yumruk attı, çıkan arbedede Birce Akalay başını duvara çarptı

Ünlü oyuncu Nejat İşler, Birce Akalay ile Beyoğlu Asmalımescit'te bir mekanda eğlendiği sırada yanına gelen İnanç Konukçu'yu tanımayınca olanlar oldu. İddiaya göre İşler, Konukçu'ya yumruk attı.

Son Güncelleme:

Behzat Ç.'nin televizyonda yayınlandığı dönem dizide birlikte rol alan Nejat İşler ile İnaç Konukçu arasında yaşanan olay gündeme bomba gibi düştü. Nejat İşler, Asmalımescit’te bir gece kulübünde Birce Akalay ile eğlendiği sırada yanlarına gelen Behzat Ç.'den rol arkadaşı İnanç Konukçu'yu alkolün etkisiyle tanımayınca yumruk attı. Tv100'den Onur Üçkarışoğlu’nun haberine göre, bu sırada çıkan arbedede oyuncu Birce Akalay, başını sert bir şekilde duvara vurdu.

KONUKÇU OLAYI DOĞRULADI

Yaşanan olaya ilişkin konuşan Behzat Ç.'nin "Hayalet"i İnanç Konukçu, “Bizim aramızda tatsız bir olay olmaz. Abim bana kızar. Ben abime sinirlenirim sadece. Ben içime atarım. Abim bana kızar ama…” diyerek İşler ile arasında geçen olayı kabul etti.

Sonraki Haber