Ünlü oyuncudan hayranlarını dehşete düşüren açıklama! ''Hayatımda yaptığım en acayip şeydi''

Galerinin tamamı için tıklayınız

The Boys dizisinin Homelander'ı Antony Starr, katıldığı bir röportajda dizinin 4. sezonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Dizinin karanlık yapısı gereği karakterinin yaptıklarına kendisinin bile şaşırdığını belirten Antony Starr, özellikle 3. sezonu kastederek ''Bir sınır olmalıydı ama onu bulamıyoruz.'' dedi. 

Yeni sezona dair ağzından bir şeyler kaçırmak istemediğini belirten ünlü oyuncu, 4. sezonun özellikle bir sahnesinden bahsederek şu cümleleri aktardı:

''Karşımdakine bakıyordum ve 'Ne yapıyoruz ki biz? Buna inanamıyorum! Hayatta yapabileceğim onca şey varken burada bunu mu yapıyorum gerçekten?' dediğimi hatırlıyorum. ciddi anlamda hayatımda yaptığım en acayip şeydi''

Ünlü oyuncu aynı zamanda Homelander hayranlarını da uyardı. Karakterin iyi biri olmadığını ve bir idol olarak tasarlanmadığının altını çizen Antony Starr, sosyal medyada Homelander destekçilerini gördüğünü dile getirerek şu cümleleri kurdu:

''İyi bir adam olmadığı apaçık ortada. Ama buna rağmen çok garip bir şey oldu ve pek çok insan onunla bağ kurdu. dışarıda onu idolleştiren bir kesim var. Twitter'da bazı şeyler gördüm ve 'Dur biraz. Ne? Asıl noktayı tamamen kaçırıyorsunuz' dedim.''

Kaynak: Haber Global TV